Застраховайте се от косопад | Косопад

Застраховани ли сме от косопад?

Лосионът срещу косопад „Ефект – 2” подхранва и предпазва косата

превенция на косопада

Вземете предварителни мерки срещу косопад

По принцип хората рядко се замислят за проблема косопад преди да се случи и почти никога не вземат превантивни мерки. Веднъж появил се обаче той е много неприятен, създава чувство на тревога и силен психически дискомфорт.

Съветваме ви да не губите време в излишно чакане, а да вземете подходящи мерки срещу косопад. Ако се погрижите предварително ще си спестите много бъдещи нерви, притеснения и финансови средства. Предлагаме на вашето внимание три начина, с които да подсилите косата си преди да се случи най – лошото.

Лосион номер едно срещу косопад и оплешивяване „Ефект – 2”

Уникалният лосион против оплешивяване „Ефект – 2” не само лекува, но и предпазва от почти всички видове косопад. Формулата му е съставена от напълно екологични продукти и включва в себе си витамини, екстракти от билки, изключително важният за човешкото здраве елемент холин.

Положителното въздействие на „Ефект – 2” се дължи на неговата способност да спира дегенеративните процеси и симптомите на косопад още при самото зараждане, като в същото време възстановява корените по изключителен начин.

лосион срещу косопад

Ефект-2 при косопад

Не на последно място сме длъжни да отбележим, че „Ефект – 2” е напълно безопасен. Зад него застават мненията на 1284 български медици, които лично го използват или препоръчват на своите пациенти.

Здравословно хранене и спорт

Както вече писахме, здравословното хранене и високата двигателна активност са сред основните фактори, определящи здравето на косата. За да се спасите от косопад, просто намалете приема на вредни храни, алкохол и ограничете тютюнопушенето. Заменете отровите с богати на витамини продукти, които ще заредят тялото с живот. Осигурете си време за минимум три разходки сред природата на седмица, тъй като наситеният с кислород въздух ще прочисти кръвта и ще ви зареди с нови сили.

Народна медицина срещу косопад

Въпреки че понякога бабините рецепти изглеждат несериозни, много от тях са помагали през годините на хора страдащи от косопад и оплешивяване. Хубавото при тях е, че в повечето случаи са безвредни и дори да не помогнат, няма да влошат състоянието на вашата коса.

ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ПО ВЪПРОСИТЕ НА КОСОПАДА ПОЗВЪНЕТЕ НА 0895 334 112

10. април 2013 19:41:51 от Косопад
Категории: Лосион срещу косопад, Срещу косопад - Ефект 2 | Етикети: , , | Напишете Коментар