Рецепта с бира и банан спира косопада! Виж Тук: | Косопад

Рецепта с бира и банан спира косопада! Виж Тук:

kosa-maska

Косопадът е сериозен проблем и при мъжете, и при жените. Не винаги обаче е лесно да се установи точната причина, която го предизвиква. В такива случаи, е добре да се изпробват комбинации от различни вещества за по- мащабно въздействие.

Природна рецепта с много лесни съставки спира косопада и стимулира растежа на косата. Комбинацията е подходяща и за мъже, и за жени. Не съдържа токсини и няма никакви странични ефекти. При редовна употреба, резултатите бързо се появяват.

Съставки:

– 1 жълтък (суров)
– Половин банан
– 100 мл бира
– 1-2 лъжици мед

kosa-maska-1

Освен че съставките са съвсем достъпни, начинът на приготвяне е елементарен. Само трябва да си смесим и разбъркаме добре.

Нанася се върху засегнатите от косопада зони и се оставя да престои няколко часа. Ако усещате, че зоната се загрява, не се притеснявайте. Това е добър знак.

Маската се прави поне веднъж седмично.

Защо бананът е полезен за косата:
Много е подходящ за стимулиране растежа на косъма, тъй като е богат на витамини, калций, калий, въглехидрати. Прави косата блестяща и коприненомека. Става много еластична.

Полезни свойства на бирата за косата:
Съдържа ценният минерал силиций. Той придава обем на косата, прави я по- гъста. Подпомага растежа й, както и на ноктите. Бирата е една от най- полезните съставки за подсилване на косата.
Ако искате жизнена и силна коса, не пропускайте да включите тази домашна маска към режима й за поддръжка. Бирената мая е изключително полезна, тъй като съдържа голямо разнообразие от витамини от групата В.

Полезни свойства на меда за косата:

Богат е на витамини и минерали, които са много ценни за косата. Медът подхранва косата, хидратира я, прави я мека и блестяща. Много е полезен при изтощена коса.

02. август 2017 12:32:02 от Надя Колева
Категории: Рецепти при косопад | Етикети: , , , | Напишете Коментар