Помага ли чесънът при косопад | Косопад

Да спрем косопада с чесън

Чесън за лечение на косопад

Чесън за лечение на косопад

Много рецепти препоръчват третиране с чесън при силен косопад. Според опитните билкари този зеленчук е изключително полезен при оплешивяване и е в състояние да стори истински чудеса. Все пак – вярно ли е, че чесънът наистина лекува косопад?

Определено да. Свидетелствата за това са твърде много, като чесънът може да бъде използван вътрешно и външно за лечение на косопад. Когато го приемаме като храна, той действа прочистващо на цялото тяло, има свойствата на натурален антибиотик и антисептик, лекува цяла поредица от болестни състояния.

Когато говорим за външно третиране с чесън при косопад е важно да отбележим, че съществува и една доста неприятна страна – силната миризма. Имайте предвид, че когато правите подобни процедури е препоръчително това да не става преди ваша поява на публично място, защото и най – малкото съприкосновение с някаква течност, определено ще държи всички останали на доста голямо разстояние от вас.

За да се намали неприятната миризма на чесъна, при процедурите срещу косопад е удачно да се добави и малко етерично масло, което до известна степен тушира проблема. Все пак не бива да забравяме, че здравето изисква жертви и е добре да се абстрахираме срещу страничните ефекти.

В заключение ще кажем, че чесънът наистина е в състояние да лекува или поне да облекчава симптомите на косопад. Поредното доказателство затова е фактът, че той се използва и в почти всички фармацевтични продукти срещу оплешивяване.

чесън при косопад

Чесън при косопад

03. юли 2013 17:16:47 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , | Напишете Коментар