Бирата предпазва от косопад | Косопад

Помага ли бирата срещу косопад?

Бира срещу косопад

бира срещу косопад

Бирата е полезна при косопад

Бирата е любима за хората по целия свят. Във вечната класация на напитките се нарежда на почетното трето място, изпреварена единствено от водата и чая. Наред с другите си качества тя е изключително полезна и при косопад, тъй като благодарение на съставките си подхранва косата, правейки я по – здрава и силна.

Лековитите свойства на бирата срещу косопад се дължат на нейните полезни съставки. Съдържа около 95% вода, между 4 и 6% алкохол, много витамини, калций, селен, фосфор и други полезни минерали. Освен срещу оплешивяване, умерените количества кехлибарена течност оказват благотворно влияние върху сърдечната дейност и перисталктиката.

бира при косопад

Тази немска девойка не страда от косопад

В случай на косопад, третирането на засегнатите участъци и целия скалп, може да бъде от изключителна полза. Достатъчно е ежедневно да се снабдявате с по една бутилка и да масажирате в продължение на около пет минути. Бирата не само подхранва косата, но придава жизненост, обем и блясък. Препоръчително е да изплакнете главата около половин час след процедурата.

Любопитен факт по отношение на домашната козметика е, че бирата не само спира неприятния косопад, но и при редовна консумация спомага за естественото увеличаване размера на женските гърди. Този ефект се дължи на хмела, от който се произвежда пивото и който от своя страна е богат на фитоестрогени – растителната форма на женските хормони, отговарящи за развитието на вторичните полови белези при дамите. Все пак бъдете внимателни, защото прекомерната употреба ще ви докара само неприятности.

Народно веселие – женско надпиване с бира: 

30. март 2013 16:51:34 от Косопад
Категории: Любопитно за косопада | Етикети: , , , | Напишете Коментар