Как да стимулираме растежа на косата по слепоочието

kosopad-pri-muje

Без значение причината, разреждането на косата ни кара да се срамуваме. Много изследвания търсят най- добрият начин за стимулиране растежа на нови фоликули. Косопадът започва най- често от слепоочията. За да стимулира растежа на нови фоликули и да спре косопада, своевременното взимане на мерки е решаващо.

1. Грижете се добре за косата си. Избягвайте шампоани, които съдържат натриев лаурил сулфат, който е вреден за косата. Не правете процедури, които да нараняват скалпа и да са свързани с опъване на косата.

kosopad-resheniya

2. Масажирайте всеки ден слепоочията си или друга засегната зона. Така увеличавате кръвообращението и помагате за растежа на косата. Използвайте розмарин, кокос, лавандула и други масла, за да бъде още по- полезен масажа ви.

3. Установете причината за косопада. Посетете лекар, който да ви насочи за най- правилното решение. „ЕФЕКТ- 2“ – ПРОДУКТ № 1 СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД!

4. Взимайте витамини. Здравословното хранене, от което си набавяме полезни витамини като В, С и Е стимулират кръвообращението и помагат за здравия растеж на косата.

12. март 2015 11:53:52 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , , | Напишете Коментар