Как да се борим срещу косопада и оплешивяването | Косопад

Как да се борим срещу косопада и оплешивяването

opleshivqvane-recepti

Оплешивяването или андрогенната алопеция се среща най – често при мъжете. Предава се предимно по наследство. При мъжете косопадът  започва с оредяването на косата отпред и в центъра на главата. Оплешивяване може да настъпи не само по скалпа, но и по всички части на тялото.

Косата е много важна за всички  хора, за това и не е чудно, че всички искат да имат хубава и здрава коса. Ако все пак видите, че тя започва да упада, не  да се отчайвате! Винаги може да вземете мерки, за да подновите растежа. Напълно естествено е и с възрастта да настъпи оплешивяване. Ако и вие сте жертва на това нещо, и сте загрижени за косата си, поръчайте топ- лосионът срещу оплешивяване и косопад  Ефект – 2.

kosopad-navici

Най – често косопадът  се дължи на нивото на тестостерона и дехидротестостерон. Когато нивото на тестостерона е понижено,  започва да пада и косата. Хормонът  инсулин също оказва въздействие. Стойте далеч от стреса – той е един от главните виновници за появата на този проблем. Такива са и някои лекарства, бременността, храната, някои болести. Възможно е оплешивяването да бъде предизвикано и от диабет. Какъвто и да я вашият случай, доверете се на доказаната формула срещу косопад и оплешивяване – Ефект – 2.

31. май 2014 15:17:03 от Надя Колева
Категории: Косопад – Статии | Етикети: , , , | Напишете Коментар